verhuis

Verhuizing op de agenda? Huur een firma in om de woning te ontruimen

Een verhuis brengt heel wat planning met zich mee. Alles moet administratief geregeld worden, alles moet ingepakt worden en van de ene plek naar de andere verhuisd worden. Er moet dus heel wat gebeuren waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Denk maar aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruiming.

Huis leegmaken

Waar de meeste mensen tegenop zien bij een verhuis, is het leegmaken van een woning en alles moeten inpakken. Dit is ook de taak waar de meeste mensen hulp voor vragen. Dit kan je doen door aan te kloppen bij een gespecialiseerd bedrijf dat aan woningontruiming doet. De hele woning wordt leeggemaakt en wordt ook nog eens netjes gepoetst achtergelaten. Op die manier kun jij je bezig houden met de administratieve taken die bij een verhuis komen kijken.

Hoe gaat ontruiming in zijn werk?

Veel mensen hebben heel wat spullen die verhuisd moeten worden. Daarom wordt er bij de start van de ontruiming eerst een inventaris gemaakt. Dan wordt er een planning opgemaakt en kan het ontruimen en inpakken echt beginnen. Wanneer het huis helemaal leeg gemaakt is, wordt het huis bezemschoon achtergelaten en kan je het bedrijf zelfs ook inschakelen om de verdere verhuis af te ronden. Bij het begin van een verhuis hoef je dus echt niet met de handen in het haar te zitten om eraan te beginnen!

Offerte aanvragen

Ontruimingen kosten natuurlijk geld en worden niet voor niets gedaan. Hoeveel je voor een ontruiming betaalt, hangt af van welke diensten je van het bedrijf afneemt. Je kan op voorhand een offerte aanvragen waarbij je aangeeft over wat voor pand het gaat. Je vermeldt hoeveel kamers er zijn, om wat voor spullen het gaat en of er verdiepingen te ontruimen zijn. Laat al je gegevens achter en er wordt contact met je opgenomen voor een offerte.