Een betonlook vloer in de kleur die bij u past

Een betonlook vloer in de kleur die bij u past

Er wordt wel eens gedacht dat een betonlook vloer een standaard kleur heeft, namelijk die van beton, maar dit is niet het geval. Beton heeft namelijk ook lang niet altijd dezelfde kleur. Dit betekent dat de betonlook vloeren ook in meerdere tinten beschikbaar zijn. Het is zo dat er in de meeste gevallen wordt gekozen voor een gemĂȘleerde uitstraling van de vloer. Om dit te bereiken is het nodig om twee verschillende tinten met elkaar te combineren. Uiteraard is het niet verplicht om twee kleuren te kiezen voor de betonlook vloer. Het is ook mogelijk om deze gewoon te laten realiseren met een enkele kleur.

Zowel RAL kleuren als NCS kleuren

Kleuren worden eigenlijk altijd gekozen aan de hand van een kleurenkaart. Dit gebeurt bijvoorbeeld ook in de bouwmarkt wanneer u verf nodig heeft. U kunt dan een kleur kiezen vanaf een kleurenkaart. In de meeste gevallen gaat het hierbij om RAL kleuren waaruit een keuze gemaakt kan worden. Ook voor een betonlook vloer is dit mogelijk, maar hierbij is het ook mogelijk om een keuze te maken uit de NCS kleuren. Deze kunnen worden gekozen uit een kleurenwaaier. Doordat er meerdere tinten kunnen worden gecombineerd is er altijd een veelzijdige keuze voor uw nieuwe betonlook vloeren.

Woonbeton is ook een optie

Wilt u niet alleen de uitstraling van een betonnen vloer, die u krijgt met een betonlook gietvloer, maar wilt u ook kunnen genieten van de structuur van een gietvloer? Dan is woonbeton een uitstekende optie. Ook woonbeton is in meerdere kleuren te verkrijgen.